Originalni predložak životopisa

Bez obzira jeste li tek diplomirali ili ste iskusni profesionalac, dobro napisan kreativni životopis prvi je kontakt regrutera i vas. Regruteri općenito nemaju puno vremena za čitanje životopisa. Dakle, da se istaknemo, sadržaj životopisa trebao biti dobar i u kreativnom formatu.

Naši besplatni originalni primjeri životopisa savršeni su za svakoga tko se želi istaknuti originalnošću. Besplatni predložak životopisa dobar je način da privučete pozornost regrutera. Poseban životopis pomoći će vam istaknuti se iz gomile!

Što je vaš životopis originalniji i kreativniji, to je veća šansa da se istaknete od konkurencije i dobijete posao. Imajte na umu da vaš životopis mora odražavati vašu osobnost i karakter. Ako vam ova vrsta životopisa ne odgovara, umjesto toga odaberite jedan od naših modernijih predložaka životopisa.

Odaberite jedan od kreativnih, elegantnih, profesionalnih ili modernih predložaka životopisa. Možete jednostavno promijeniti boju ili prilagoditi izgled svakog formata životopisa. Izrada originalnog i kreativnog životopisa jednostavna je i brza!

Zašto odabrati originalni životopis?

Tvrtke i regruteri dobivaju desetke, možda i stotine, životopisa za svako otvoreno radno mjesto. Kako se razlikovati i istaknuti iz mase? Postoje dva rješenja: Usredotočite se na sadržaj ili formu. No, najbolja opcija je pametno ih kombinirati, i imati i kvalitetnu formu i sadržaj.

Uspješan životopis je onaj koji privuče pažnju poslodavaca. Za to je najbolje upotrijebiti originalni predložak životopisa koji vam omogućuje da se istaknete od ostalih kandidata.

Originalni životopis pokazuje poslodavcima i vašu kreativnu stranu. Kreativnost je kvaliteta koja se cijeni u područjima kao što su grafički dizajn, komunikacije, dizajn interijera, marketing, sport ili scenske umjetnosti. Ako se prijavljujete za takva područja, svakako preporučujemo korištenje originalnog predloška životopisa.

Kako napisati originalni životopis pomoću programa Word?

Za pisanje originalnog životopisa nije potreban poseban softver. Postupak je jednostavan i brz: preuzmite jedan od naših originalnih predložaka životopisa koji se mogu potpuno urediti Nakon preuzimanja unesite odgovarajuće osobne podatke u Word. Odaberite kreativni predložak životopisa koji vam odgovara, preuzmite ga i budite spremni istaknuti se iz gomile! Dostupno u PDF i DOC formatu.

Najbolji sastavljač životopisa na internetu

Svi naši online životopisi dostupni su za preuzimanje. Odaberite odgovarajući životopis, unesite svoje podatke i kliknite gumb za preuzimanje.  

Ne oklijevajte i preuzmite jedan od naših originalnih predložaka životopisa još danas. Spremite dokument u PDF ili Word formatu.

Koji softver koristiti za pisanje originalnog životopisa?

Da biste napisali idealan originalni životopis, dovoljno je imati program Microsoft Word na računalu. Preuzmite originalni predložak životopisa s naše mrežne stranice, unesite svoje podatke i sve je spremno za nekoliko trenutaka.  

Ideje za izradu originalnog životopisa

  • Dodajte jedinstvenu sliku u životopis.
  • Odaberite predložak životopisa jarkih boja.
  • Razmišljajte kreativno i prilagodite strukturu svog životopisa naglašavajući važne točke.
  • Dodajte QR kôd na svoj LinkedIn profil, portfolio, videozapis, mrežnu stranicom ili drugo.
  • Promovirajte svoj profil na društvenim mrežama.


Pogledajte naše ostale dizajne životopisa.

Pisanje životopisa za 15 minuta

Naša besplatna kolekcija stručno dizajniranih predložaka životopisa pomoći će vam istaknuti se iz gomile i doći korak bliže svom poslu iz snova.

Pisanje životopisa